Золотые россыпи

"Человек делается мудрым не силою, а часто читая."                                                                                            

"Человек есть то, чем может быть, но он не все то, чем может быть"

"Если у человека нет цели, то жизнь его, - не что иное, как продолжительная смерть."

                                                                                Д. Бруно.

понедельник, 4 апреля 2011 г.

Фізика та техніка в Україні

                                       
  Фото:  (http://ru.wikipedia.org/wiki/%CE%CA%C1-692)

НПП «Хартрон-Аркос» 
    Підприємство засноване у 1959 році як Спеціальне Конструкторське бюро №692, перейменоване у 1992 році у "Хартрон".  Упродовж 30 років "Хартрон" -  провідний у колишньому СРСР розробник систем управління, обчислювальних комплексів, складного електронного обладнання для різних типів ракет і космічних апаратів.  НПП «Хартрон-Аркос» здійсньоє  розробку систем управління ракетних комплексів та космічних апаратів, автоматизованих систем управління та систем діагностики для атомних і теплових електростанцій, універсальних пультів для залізничого транспорту. Підприємство має унікальний дослід  розробки систем управління ракет та космічних апаратів.  Вченими "Хартрону" створені системи управління для найпотужнішої у світі ракети-носія "Енергія", ракети "Циклон", міжконтинентальних балістичних ракет СС-18 і СС-19, орбітальних модулів "Квант" і "Кристал", а також для 152-х супутників серії "Космос".
    Ракеті-носії з системами управління «Хартрона» вівелі на орбіту блізько 1000 космічеських апаратів, біля тому числі і перший український супутник Січ-1. Зараз успішно розробляються системи управління для супутника Січ-2 і ракеті-носії Циклон-4. 
    Це відповідальні завдання, віконати які дозволяє висока кваліфікація і рівень науково-виробничої підготовки фахівців НПП «Хартрон-аркос». (http://ru.wikipedia.org)
 У лютому 2011 року  Харків відвідав президент України В.А.Янукович, його дуже зацікавила продукція НПП «Хартрон-аркос». Він ознайомився зі комплексними стендами випробування систем управління и ракет-носиїв.
                                             (http://dozor.kharkov.ua/main/kh/1086401.html)

1 комментарий:


  1. Як родина військових, ми дуже вдячні за професійну позику пана Педро. він був уважним, обізнаним і не поспішав провести нас через процес позики. ми були своєчасно поінформовані про будь-які відповідні деталі, які ми повинні були врахувати. він був дуже доступним, зрозумілим і заслуговував на довіру. ми не можемо достатньо подякувати йому за чудову службу. ми дуже рекомендуємо його і радіємо тому, що він отримав кредитну допомогу, щоб ми могли придбати наш будинок. сім’ї військових і невійськових, пане Педро , з якими ви хотіли б працювати, щоб купити житло та отримати будь-яку допомогу в кредиті!» Контактна інформація кредитного спеціаліста пана Педро Джерома: whatsapp: + 1-8632310632електронна пошта: pedroloanss@gmail.com

    ОтветитьУдалить